Închide

Ce vrei să cauți?

Un echipament IT de vârf pentru afacerea ta: The Vertiv VRC-S Edge-Ready Micro Data Center

Vertiv™ XR
Vertiv™ XR

Poți avea propriul microcentru de date pentru infrastructura edge, pe care să te bazezi 24/7.
Dă-mi voie să ți-l prezint pe The Vertiv VRC-S Edge-Ready Micro Data Center.
Activitatea ta are șanse să se dezvolte în următoarea perioadă și va trebui să fii sigur că toate subsistemele IT funcționează impecabil, în toate scenariile posibile. De aceasta va avea grijă noul tău microcentru de date.
The Vertiv VRC-S Edge-Ready Micro Data Center este destinat companiilor de dimensiuni medii, cum sunt cele din retail, sănătate sau producție industrială.
Are avantajul că este livrat în doar câteva zile de la comandă, în configurația dorită, și poate fi instalat în câteva ore.
VRC-S vine cu un sistem de distribuție a energiei, un UPS, senzori de monitorizare, software, sistem de răcire.
Inedit: instalezi pe smartphone sau tabletă aplicația Vertiv XR (Google Play sau App Store) și, datorită realității augmentate, aduci la viață VRC-S Edge-Ready Micro Data Center, îi vezi alcătuirea și posibilitățile de configurare.
Clipul acesta îți explică cum:

Efectul grafic de tip raze-X și animațiile 3D îți permit explorarea deplină, în aplicația mobilă, a întregului sistem IT, simularea de scenarii și contactarea consultanților pentru răspunsuri la întrebări.
The Vertiv VRC-S Edge-Ready Micro Data Center este distribuit în România de ASBIS.
Dacă dorești detalii despre acest echipament de vârf, click aici, vei găsi un formular de contact cu niște specailiști prietenoși și competenți gata să-și răspundă la întrebări.

Adaugă comentariu