Închide

Ce vrei să cauți?

Profesorul Maló, inventatorul care fabrică zâmbete în 24 de ore, lucrează de acum și în România

Un scriitor, priceput în a-și povesti viața, spunea, deprimat, că nu mai simte gustul mâncării.
Își pierduse mare parte din dinții de sus, gingia i se retrăsese, iar stomatologul nu a avut altă soluție decât să-i propună o proteză mobilă care îi acoperea și cerul gurii. O astfel de rezolvare nu s-a schimbat, cred, în stomatologie de vreun secol.
Asta se întâmpla cu câțiva ani în urmă.

Astăzi, există soluții avansate, mulțumită Prof. Dr. Paulo Maló, cea mai puternică personalitate a implantologiei mondiale, inventatorul sistemului cu patru implanturi All-on-4 prin care pacienții cu situație stomatologică dificilă pleacă din clinică cu dinți ficși și funcționali după maximum 24 de ore. Sistemul inventat de Prof. Maló, perfecționat timp de două decenii cu produse Nobel Biocare, a fost preluat ulterior și de alți producători de implanturi, astfel încât îl găsim acum sub alte câteva denumiri comerciale.
Profesor Maló tratează și pacienți români, deoarece vine periodic în România pentru a rezolva cazuri aparent fără speranță, dar și pentru a dezvolta o școală (sharing și mentorat) a performanței în implantologie, în urma unui parteneriat în exclusivitate cu rețeaua de clinici DENT ESTET.

„Am ales DENT ESTET pentru că este cea mai mare companie stomatologică din România și are o structură în care ne putem integra. Este cel mai bun partener pentru noi în România datorită calității serviciilor pe care le oferă” – spune domnia sa.

Prof. Maló este un deschizător de drumuri în medicină, un chirurg care a schimbat paradigma în stomatologie. Deține 25 de patente de invenție și noi proceduri în stomatologie.
Datorită tehnicilor pe care le-a creat, cazurile care păreau imposibil de tratat sau care aveau nevoie de tratament cu repetate adiții osoase (traumatizante, cu un timp foarte lung de vindecare, nu întotdeauna acceptate de organism sau contraindicate medical) pot fi acum rezolvate într-o perioadă scurtă, de până la 24 de ore, cu intervenții minim invazive pentru pacient.
Rata de reușită a cazurilor rezolvate prin Protocolul Maló este de 98%, iar costurile intervențiilor scad aproape la jumătate față de soluțiile clasice.

Așadar, datorită inovațiilor sale, chiar și pacienții cu edentație și atrofie osoasă severă, condamnați la proteza mobilă, pot pleca destul de repede de pe scaunul stomatologic: li se inserează un sistem de patru implanturi, All-on-4, pe întreaga arcadă, implanturi care susțin dinți ficși, funcționali și estetici. Viața li se schimbă fundamental în bine.
Profesorul dă exemple de cazuri extreme cu șanse la tratamentul său: pacient peste 80 de ani, cu atrofie osoasă, cu diabet.
Acestuia i se oferă două posibilități pentru a avea dinți ficși funcționali: grefe osoase pe arcadă care cer câteva luni de integrare deplină sau procedura All-on-4, cu timp redus de tratament și prețuri cu 50% mai mici.
„Cel mai în vârstă pacient pe care l-am tratat cu protocolul All-on-4 avea la momentul intervenției 95 de ani, iar cel mai tânăr, 16 ani. Acesta se născuse fără dinți” – explică profesorul. Chiar dacă la procedură apelează și tinerii (de pildă motocicliști care au trecut prin accidente), peste 55% dintre pacienți sunt persoane în vârstă.

Prof. Paulo Maló (foto dreapta) este și antreprenor: a creat Maló Dental, cea mai mare retea de clinici de stomatologie din lume ca întindere geografică, cu prezență în 20 de țări.
Ca parte a strategiei de expansiune pe piața internațională și dat fiind potențialului de dezvoltare a României, profesorul a vizitat anul trecut mai multe clinici din București, iar singura care a îndeplinit criteriile de performanță este rețeaua de clinici DENT ESTET.

implanturi dentare

„Selectarea de către Prof. Malo a Grupului de clinici DENT ESTET ca unic partener în România reprezintă validarea muncii noastre de peste 20 de ani – spune dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici DENT ESTET (foto stânga).

În cadrul DENT ESTET, Prof. Malo va mentora echipa supraspecializată de implantologi și medici proteticieni, asigurând asimilarea integrală a celor mai performante tehnici din implantologia mondială. Totodată, se va implica direct în rezolvarea cazurilor complexe de reabilitare orală, respectiv cele cu atrofie osoasă severă.

Grupul DENT ESTET este cea mai complexă rețea de stomatologie din România și include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitală, primul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical. În 2019, DENT ESTET a lansat Masterplanul de  Implantologie Digitală oferind pacienților garanții extinse, prin acces la tehnologii high-tech integrate, printre care: echipamente laser revoluționare (Waterlase, Biolase), scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, soft de ghidare digitală (3 Shape Implant Studio), centrifuga ORGF, Future Smile Studio – studio de diagnostic 3D, laborator dentar digital și laborator de radiologie digitală.

Pentru mai multe informații, vizitați:www.dentestet.ro

Un interviu realizat de Adelin Petrișor:

Articol scris la invitația DENT ESTET

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu