Închide

Ce vrei să cauți?

De ce imprimantele HP ENVY Inspire sunt cele mai potrivite pentru familia ta

Dacă în familie aveți cu toții laptopuri, PC-uri, smartphone-uri, o imprimantă HP Envy Inspire este exact ce vă trebuie

printare scoala
printare scoala

În episodul trecut, am povestit ce beneficii îți aduc noile imprimante HP ENVY Inspire, proiectate special pentru folosința tuturor membrilor din familie, de la cei mai tineri care merg la grădiniță/școală, la părinții care lucrează remote și până la bunicii dornici să printeze amintiri și felicitări personalizate și vesele.
Dacă în familie aveți cu toții laptopuri, PC-uri, smartphone-uri, tablete, o imprimantă HP Envy Inspire este exact ce-ți trebuie, te vei convinge imediat.

Să recapitulăm: sistemul HP+ face imprimarea inteligentă, aplicația HP Smart ne permite să printăm de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet. Un alt plus important este abonamentul opțional HP Instant Ink care te ajută să economisești până la 70% din costurile cernelii HP (primești 6 luni de abonament fără costuri la activarea sistemului HP+).

Tu ce faci cu fotografiile la care ții?
Probabil că ai pierdut și tu fotografii digitale la care țineai. Mie mi s-a întâmplat când mi-a crăpat hard-ul la un laptop și aveam back-up doar pe un hard disk extern, pe care laptopul actual cu Windows 10 se încăpățânează să nu-l citească. Bine, acum poți să setezi un  back-up automat pentru fotografii, e mai ușor. Dar parcă anumite poze, importante ca amintiri, merită printate și puse într-un album sau să le dăruiești celor apropiați.

Modelele de imprimantă HP ENVY Inspire au o tavă dedicată pentru hârtie foto, atât la dimensiuni tradiționale, cât și în formate mai moderne, potrivite pentru fotografiile făcute cu telefonul sau distribuite prin rețele sociale. Fotografiile ies din imprimantă la o calitate foarte bună – „true-to-phone”, cu culori care arată la fel de vibrante, dinamice și reale ca pe ecranul smartphone-ului.
Dacă dorești, poți adăuga pe spatele fotografiilor printate în format 4×6″ un text personalizat, locul și data. Smart, nu?

printare fotografii familie

Cu aplicația HP Smart, de care îți povesteam, devii un adevărat editor foto: imprimi fotografii față-verso sau adaugi șabloane creative de felicitări de sărbători și pentru evenimente speciale.
De asemenea, dacă dorești poți să te joci cu retușuri automate, să ajusteze luminozitatea, saturația, contrastul, claritatea, expunerea, umbrele, luminile, albul, negrul și temperatura. Găsești și filtre prestabilite în aplicație, plus opțiuni să decupezi poza și să-i adaugi text.

Am punctat doar câteva dintre posibilitățile printării foto. Altfel, imprimanta se mișcă la fel de inteligent și la printurile, copiile, scanările necesare pentru munca de acasă, școală, facultate etc – ți-am zis doar că HP ENVY Inspire au fost proiectate pentru noile condiții post -pandemice.

printare fotografii

HP ENVY Inspire este prietenoasă cu mediul. E chiar important pentru viitorul nostru să alegem echipamente de la producători care au o agendă clară și perseverentă de reducere a impactului asupra planetei. HP este unul dintre aceștia și îți spun doar, pentru că vom mai avea ocazii să discutăm despre asta, că 45% din plasticul utilizat la fabricarea acestor imprimante este din cel reciclat și că pagini printate cu ENVY Inspire with HP+ sunt compensate prin proiectele HP de  plantare de arbori și de conservare a pădurilor.

Adaugă comentariu