Închide

Ce vrei să cauți?

Un laptop de business sofisticat și inteligent: Dell Latitude 9430

Este ideal pentru top manageri, consultanți, creativi, avocați, profesioniști în imobiliare, cei care iau permanent decizii strategice

laptop business
laptop business

Noul Dell Latitude 9430 este un laptop de business din categoria exclusivistă ultrapremium, conceput pentru a oferi cea mai bună productivitate, colaborare, conectivitate și securitate a datelor în condițiile muncii hibride, devenită standard acum.
Spun categorie exclusivistă pentru că acest laptop este ideal pentru top manageri, consultanți, creativi, avocați, profesioniști în imobiliare, cei care iau permanent decizii strategice și au nevoie de un computer capabil să le ofere maximum de performanță mobilă.

Apropo de performanță, Dell Latitude 9430 este cel mai mic laptop de business cu ecran de 14” 16:10 din lume și vine cu cele mai noi tehnologii, cum sunt procesorul Intel de a 12-a Generație și conexiuni Wi-Fi 6E/5G, dar și cu funcționalități unice, de negăsit la alte produse similare.

Dell este un uriaș producător de hardware și soluții software avansate pentru rețele, industrie, administrație, telecom etc. Proiectarea și fabricarea celui mai sofisticat laptop de business al momentului, cel despre care vorbim acum, este așadar naturală pentru acest producător.

Vei întâlni mai departe, în descrierea produsului, câteva superlative. Îți vei da rapid seama că nu sunt exagerate, ci bine acoperite de realitate.
Explicația: Dell Latitude 9430 funcționează pe baza Dell Optimizer, o suită software bazată pe inteligența artificială, care face posibile aceste performanțe.
Important: Dell Optimizer permite instalarea modulară. Atât utilizatorii, cât și administratorii IT au acum flexibilitatea de a alege ce caracteristici să instaleze.

laptop business

Încrederea de a lucra oriunde
Noul Dell Latitude 9430 vine cu noi și generoase posibilități de conexiune online. Vei lucra confortabil și în locurile cu conexiune problematică pentru alte laptopuri. Ce vei descoperi, odată ce vei deschide acest PC:
Conexiuni 5G și Wi-Fi 6E. Vei fi conectat permanent când te afli în mișcare datorită opțiunilor mobile 5G / 4G LTE și eSIM1. Totodată, noua tehnologie Wi-Fi 6E permite 7 canale suplimentare pentru avea la dispoziție o lățime de bandă mai mare și conexiune Wi-Fi mai rapidă și mai fluidă.
ExpressConnect. De asemenea, poți fi pe două rețele (cablu sau wireless) în același timp pentru că Latitude 9430 vine cu prima conexiune simultană multi-network din lume. Dacă îți sună prea tehnic, traducem această noutate în beneficii: transferul de date, rularea aplicațiilor, streamingul video devin impecabile datorită lățimii de bandă de internet astfel optimizate. Latența este redusă cu 30%.
Să ne gândim cât de important este să nu intervină accidente de conexiune în videoconferințele la care participăm. Iar aceste complexe posibilități de conectare la net sunt exact ce trebuie pentru lucrul hibrid.
Siguranță. Lucrezi cu date sensibile și când ești în deplasare? Dell Latitude 9430 este considerat unul dintre cele mai sigure PC-uri comerciale din industrie; poate oferi Dell SafeID, Dell SafeBIOS, cititor de amprente, cititor de carduri inteligente cu contact și fără, sloturi de blocare. A trecut cu succes de asemenea testele militare americane de siguranță și rezistență MIL-STD 810H.
Simte intrușii. Când lucrezi remote, nu găsești întotdeauna un loc retras. Dell Latitude ne oferă o suită cuprinzătoare de noi funcții de confidențialitate inteligentă. De exemplu, laptopul simte când cineva se uită peste umărul nostru la ce lucrăm și își întunecă ecranul. De asemenea, când utilizatorul își întoarce privirea de la ecran, acesta își diminuează intensitatea luminoasă pentru a proteja datele și a economisi energie.
Apropo de energie, bateria acestui PC se încarcă rapid, 80% în 40 de minute.
Te simte și pe tine. Funcția Express Sign-in te va susprinde plăcut. Laptopul se deschide când te apropii și se blochează când pleci de lângă el.
Videoconferințe. Ne transmitem imaginea cu cameră FHD, ne auzim interlocutorii perfect prin cele patru difuzoare, iar vocea noastră se va transmite clar datorită celor patru microfoane integrate, cu funcție neuronală de anulare a zgomotului ambiental. Apropo de cameră, aceasta se închide instantaneu la nevoie, e de ajuns să apeși F9.
Porturi. Vom găsi tot ce avem nevoie pentru transfer de date și conectare periferice: un USB 3.2 Gen 1, Wedge Lock Slot, HDMI 2.0, 2 x Thunderbolt 4, cititor de carduri SD/microSD, audio jack.
Confortabil pentru ochi. Nu vei mai avea nevoie de ochelari speciali pentru computer. Ecranul Dell Latitude 9430 vine cu ComfortView Plus, protecție permanentă împotriva luminii albastre

Preocuparea pentru mediu. Ambalajul elegant în care îți va sosi Dell Latitude 9430 este realizat 100% din materiale reciclabile sau regenerabile. Sunt binecunoscute intensele preocupări Dell legate de mediu, de reciclare și obiectivele ambițioase în acest sens stabilite până în 2030. Dell și-a propus să recicleze mare parte din materialele folosite în producția hardware și să crească eficiența energetică a produselor sale. De exemplu, PC-urile Dell sunt primele care utilizează fibră de carbon reciclată și bioplastic fabricat din plante.

Dell Latitude 9430, în variantele ultrapremium și 2 in 1 cu ecran rabatabil, cu o carcasă într-o nouă culoare elegantă – grafit metalic, este nu numai cel mai mic PC de business cu ecran de 14” 16:10 din lume, ci oferă și cel mai bun raport ecran/corp de pe un PC de 14”.
Acest model abia a fost lansat. Dell va anunța în curând prețul și când îl putem comanda.
Unul dintre executivii Dell ni-l prezintă în amănunt într-un clip unboxing:

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu