Închide

Ce vrei să cauți?

Alienware x17 R2, un laptop de gaming care se uită de sus la restul

Cu procesor Intel de generația a 12-a și Nvidia RTX 3080Ti

Vorbim de un laptop pentru gaming care, datorită dotărilor, se uită de sus la toate celelalte: Alienware x17 R2 produs de Dell.
Are sub carcasă un procesor Intel Core din a 12-a generație cu 14 nuclee, 64 GB de memorie DDR5 și NVIDIA GeForce RTX cu câteva tehnologii grafice cu totul inovatoare, inclusiv bazate pe AI, care au permis ca acest laptop să fie performant dar subțire și să ruleze jocurile perfect.

Desigur că te interesează ecranul. Acesta este de 17,3″ full HD (1920×1080) la 360Hz, 1ms. Vine cu ComfortView Plus (protecție împotriva luminii albastre).
Experiență vizuală premium este dată de Dolby Vision, tehnologie care utilizează metadatelor definite de studiouri și dezvoltatori pentru profiluri de culoare optime. În completare, pe partea de sunet, Dolby Atmos plasează fiecare voce și sunet în propriul spațiu, astfel încât jocul să sune exact așa cum l-au imaginat creatorii.
În sesiunile de jocuri maraton, te vor ajuta cele patru ventilatoare și sofisticata tehnologie de răcire Advanced Alienware Cryo-tec, care menține stabilitatea sistemului în momentele de performanță intensă. Tastatura va fi și ea apreciată de fericiții viitori posesori ai acestui laptop:
Alienware x17 R2 este o forță de luat în seamă. Datorită puterii semnificative a noului procesor Intel de generația a 12-a și a GPU-ului Nvidia RTX 3080Ti, se uită de sus la competiție, cum spuneam. Iar designul îți va plăcea fără îndoială.

Îl găsești la AVstore, iar dacă ajungi în showroom-ul lor din Herăstrău îl vei testa și vei putea pune întrebări experților de serviciu.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu