Închide

Ce vrei să cauți?

Poate ai nevoie: Workstation HP Z4 G4, cum au și astronauții de pe Stația Spațială internațională

Refurbished, cu garanție de trei ani și prețuri bune. De la Server Config

Stațiile grafice care intră în categoria refurbished au un grad de uzură mic, de cele mai multe ori insesizabil, arată bine și poartă sigla unor branduri mari.
Sunt testate de două ori: o dată la furnizor și a doua oară la distribuitorul autohton Server-Config, unde este verificată fiecare componentă hardware, iar cele care au chiar și cea mai mică problemă sunt înlocuite. SSD-ul este înlocuit întotdeauna, chiar dacă este funcțional.
Apoi stațiile grafice sunt scoase la vânzare, cu o garanție de trei ani. Dacă dorești, poți extinde garanția până la cinci ani.

refurbished

Dacă ești arhitect, inginer, proiectant, dacă produci conținut multimedia și îți extinzi afacerea, s-ar putea ca aceste stații grafice refurbished, HP Z4 G4 (foto) și Dell Precision, să îți convină datorită prețurilor mult mai mici în comparație cu configurații similare de produse noi. Vezi că ai și un configurator de preț.
Oamenii de la Server-Config sunt prietenoși și comunicativi, așa că dacă ai întrebări dă-le un email sau un telefon și te lămurești.
În acest clip, ni se explică mai multe:

Adaugă comentariu