Închide

Ce vrei să cauți?

Logitech Zone True Wireless, căști Bluetooth premium, de business. Recomand

Acește căști vin cu șase microfoane încorporate și se conectează simultan la laptop și smartphone

caști pentru muzică și convorbiri
caști pentru muzică și convorbiri

Sunt doar câteva branduri pe care le recomand cu ochii închiși ca având produse excelente. Logitech, pe care îl tot testez de mai bine de 15 ani, este unul dintre ele.
Azi, îți prezint un produs premium sub această semnătură, Logitech Zone True Wireless, căști Bluetooth pentru business.

căști call business

Nu știi niciodată unde te prinde un business call, așa că principala calitate a unor astfel de căști este să aibă integrate microfoane cu anularea zgomotului ambiental, ideale pentru spațiile aglomerate sau pentru lucrul de acasă, când se întâmplă, de pildă, să ai un cățel comunicativ, care se apucă să latre exact când dialogul profesional este mai serios.
Logitech Zone True Wireless vin așadar cu noise cancelling microphone și mai au calitatea foarte utilă de a se conecta simultan la telefon și laptop. Nu mai trebuie explicată, cred, utilitatea acestei posibilități.
Apropo de captarea clară a vocii, Bluetooth Zone True Wireless, vin cu trei microfoane în fiecare cască (șase în total). Două dintre microfoane captează vocea prin conducție osoasă (prin oasele maxilarului) și, în combinație cu materialul care ajută la eliminarea zgomotelor ambientale – vântul de exemplu, oferă un sunet de calitate profesională, indiferent de mediul în care te afli.
În plus aplicația mobilă Logi Tune îți permite să reglezi căștile de pe smartphone, după preferințele personale.


Căștile Zone True Wireless Bluetooth oferă o calitate audio remarcabilă. Funcția Hybrid ANC anulează zgomotele care vă distrag atenția și vă ajută să vă concentrați. Dacă vrei totuși să mai auzi și ce se întâmplă în jurul tău (pe stradă sau la volan), funcția Transparency Mode este utilă pentru că, în afară de discuția purtată, vei auzi și zgomotul oamenilor sau al traficului fără a-ți scoate căștile.
Driverele mari de 12 mm oferă tonuri de bas corpolente, completând experiența de a te bucura de întregul spectru de frecvențe, pentru că, da, aceste căști sunt și pentru entertainment, nu numai pentru lucru.
Logitech True Wireless Bluetooth earbuds funcționează fără probleme cu aplicațiile de apelare obișnuite pe majoritatea platformelor și sistemelor de operare. Certificările includ Microsoft Teams, Google Meet, Google Voice, Zoom, Cisco Webex, BlueJeans și GoToMeeting.
Pentru fișa tehnică completă, click aici.
Sunt abia lansate și le găsești pe stoc la ASBIS, distribuitor Logitech în România.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu