Închide

Ce vrei să cauți?

Acer Nitro 5 cu AMD Ryzen, un laptop de gaming dar și pentru lucrul remote

Unele funcții sunt reglate pentru performanță de AI

laptop gaming

De când cu munca remote, laptopul ideal trebuie să facă față cu brio sarcinilor de serviciu, să asigure impecabil comunicațiile online, dar să devină și unealtă performantă de relaxare/entertainment seara și în orele libere.
Cea mai nouă ediție Acer Nitro 5 este unul dintre aceste laptopuri,  „gândit pentru pasionați de gaming, dar și pentru profesioniști care au nevoie de putere hardware” – după cum citim pe computerblog.ro.
„Laptopul este construit pentru performanță. Procesorul AMD Ryzen 7 5800H este din gama premium pentru portabile. Acceleratorul grafic este cel mai puternic din zona mobilă, peste fostul model de top, la egalitate cu un RTX 3070 de desktop. Evident, totul depinde de voltaj și de răcirea disponibilă. Stocarea este și ea rapidă, SSD de 1TB, veți mai avea nevoie de un drive secundar, este disponibil al doilea slot. Puteți merge și pe soluția cu disc extern sau cu un NAS în rețea. Oricare este foarte bună.”
Noua ediție Acer Nitro 5 ne propune o placă grafică NVIDIA GeForce RTX din seria 30; beneficiază de arhitectura RTX Ampere din a doua generație de la NVIDIA pentru a vă oferi cel mai realist ray tracing și funcții IA de vârf, precum NVIDIA DLSS. Noile tehnologii Max-Q utilizează, de asemenea inteligența artificială, care optimizează laptopurile pentru a oferi performanțe ridicate în factori de formă subțiri.
Noul șasiu rafinat vine cu răcire cu două ventilatoare, două orificii de admisie (sus și jos) și cu un design cu patru orificii de evacuare. Pentru un control suplimentar, ai opțiunea să deschizi aplicația NitroSense și să preiei comanda asupra vitezei ventilatorului, iluminării și multe altele.
Am punctat câteva dintre calitățile Acer Nitro 5, pe care îl recomand pasionaților de jocuri care mai trebuie să și muncească și au nevoie de un laptop bun la toate.
Îl găsești în diverse configurații la eMAG.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu