Închide

Ce vrei să cauți?

Adevăratul Black Friday la eMAG. Exemple de produse pe care le găsim la reducere

Și o listă cu ce trebuie să faci înainte de startul Black Friday

eMAG a adus acum 12 ani conceptul de Black Friday în România și de atunci respectă regula: o singură zi, nepărat vineri, de reduceri de preț sub logo-ul cu pisica neagră, la o mulțime de produse – anul acesta sunt 1,5 milioane de oferte.

oferte
Mulți dintre noi am învățat în acești ani procedurile care îți sporesc șansele de a obține lucrurile dorite la un preț bun, dar haideți să recapitulăm 5 dintre ele, pe care le aplic și eu:
1. E important să fii autentificat pe eMAG. Verifică azi dacă poți accesa contul cu user și pass. Pierzi timp prețios dacă autentificarea va dura fix când se desfășoară Black Friday.
2. Fă o listă cu produse pe care ți le dorești, identifică-le pe eMAG și pune-le la favorite (vezi rubrica din dreapta sus). Vei economisi minute bune astfel.
3. O idee: vezi ce echipamente de prin casă sunt obosite și dau semne că sunt la finalul ciclului de viață. Poate televizorul? Imprimanta? Plita aragaz?
4. Nu te limita la electronice și electrocasnice. Sunt și multe alte categorii de produse care vor avea reduceri și vei putea face economii care se adună: cosmetice, îmbrăcăminte, unelte și materiale de bricolaj, carne de porc chiar etc.
5. Nu te gândi doar la tine. Acuș vine Crăciunul și BF e o ocazie bună să cumperi cadouri la preț bun. Le ascunzi bine și pe 24 decembrie, le pui sub brad, fără să te mai înghesui prin magazine.

Exemple de produse cu preț foarte bun de Black Friday
:

  • Cafea Boabe Lavazza Crema e Aroma, 1 kg. Preț redus de la 57,99 lei la 44,99 lei (-22%)
  • Geaca parka regular fit cu garnitură din blană sintetică, bleumarin. Preț redus la 159,99 lei.
  • Masina de spalat rufe Samsung, 7 kg, Clasa B, 1400 RPM. Preț redus: 999,99 lei.

Un link foarte util
Și o ultimă sugestie, importantă. Mâine, intră de mai multe ori pe acest link unde sunt actualizate permanent noi oferte și promoții, de unde le-am cules și eu pe cele de sus. Sigur vei găsi ceva pe gustul tău.
Spor la cumpărături!
___________________
Alte informații pe tema Black Friday la eMAG.

 

 

Adaugă comentariu