Închide

Ce vrei să cauți?

Eaton 3S Gen2. Un UPS care prinde bine acasă în aceste vremuri

Alimentează la nevoie laptopul sau telefonul. Protejează electronicele din casă

UPS pene de curent

Oficiali din Germania, Marea Britanie sau Franța au declarat că nu exclud blackout-uri în această iarnă, adică pene serioase de energie electrică timp de o zi sau mai multe, în regiuni întinse, și au îndemnat populația să se pregătească.
Nu știu dacă vor fi sau nu astfel de căderi catastrofale de curent, dar nu strică ceva pregătiri, inclusiv instalarea unui UPS (uninterruptible power source) casnic.
Modelul de UPS pe care îl recomand: Eaton 3S Gen 2 850.
Eaton este un brand puternic – activează în domeniul echipamentelor energetice din 1911, iar compania e cotată la bursă de mai bine de un secol.

Ce știe să facă UPS-ul Eaton 3S Gen 2
1. Probleme în rețeaua electrică pot însemna și variații de tensiune cu riscul de a strica aparatura din casă – unii dintre cei care locuiesc în noi cartiere încropite la marginea orașelor cunosc această realitate.
Eaton 3S Gen2 oferă protecție la supratensiune și protecție pe linia de date pentru computere și alte electronice precum: periferice și echipamente multimedia; televizoare, video și Hi-Fi; sisteme home cinema; NAS; decodoare digitale; internet gateway: console de jocuri; modemuri pentru Internet și TV; electrocasnice.
Practic, UPS este ca un prelungitor cu opt lăcașuri/prize de alimentare, la care conectezi aparatura din casă.
Notă pentru tehnicieni: Circuitele de protecție la supratensiune sunt în conformitate cu standardul internațional IEC 61643-11. Dispozitivul de protecție la supratensiune al Eaton 3S Gen2 include și conexiune RJ11/xDSL pentru protecție împotriva perturbațiilor pe linia de date.

UPS protecție electronice

2. Eaton 3S Gen 2 funcționează ca o bancă de energie casnică
Are în interior un acumulator tocmai potrivit în caz de pană de curent. L-am testat alimentând cu succes, concomitent, un ultrabook (de la 59% la 100%) și un smartphone (de la 80% la 100%).
Este dotat de asemenea cu două porturi USB, astfel că, de pildă,  o lampă LED cu o astfel de conectare poate lumina vreme îndelungată în caz de cădere a rețelei.
Acest UPS  este potrivit  pentru locuințe și birouri mici, nu costă o avere (în jur de 600-700 de lei) și este de ajutor în caz de fluctuații de tensiune sau pene de curent. Detalii pe site-ul Eaton.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu