Închide

Ce vrei să cauți?

Trei exponate la CES 2023 care au stârnit interesul

Automobilul Sony, WC-ul laborator și căștile wireless cu ecran tactil

Sony & Honda Afeela. Una dintre cele mai așteptate lansări la CES 2022 a fost noul vehicul electric al Sony, Afeela pe numele său de prototip.
Sony l-a dezvoltat în colaborare cu Honda și cu producătorul de cipuri Qualcomm. Interiorul mașinii abundă de display-uri destinate entertainmentului și livrării de informații practice.
Datorită contribuției Qualcomm, proprietarii Afeela vor putea procesa ceea ce se presupune că va fi o cantitate imensă de informații despre drumuri, navigație și siguranță, culese în timpul călătoriei.
Au stârnit interes și luminile spate emoționale, care transmit starea psihică a șoferului la comanda acestuia: de exemplu, bucurie dacă echipa favorită tocmai a câștigat sau furie, când cineva i-a tăiat calea. Precomenzile pentru Afeela vor începe în 2025, iar primele livrări în 2026.

Withings U-Scan. Este un dispozitiv care odată instalat în vasul de toaletă utilizează un set de cartușe interschimbabile pentru a măsura biomarkerii de bază din urină. Fiecare cartuș măsoară un marker diferit și fiecare necesită un abonament plătit separat pentru a fi utilizat.
U-Scan va debuta cu două tipuri de cartușe – unul pentru markerii generali ai stării de bine, cum ar fi pH-ul și nivelurile de cetonă, și unul care va monitoriza nivelurile hormonale, destinat femeilor.
Dispozitivul va fi pus în vânzare în Europa la sfârșitul acestui an, la prețul 590 de euro, plus abonamentele lunare pentru cartușe.

JBL Tour Pro 2 Wireless. Carcasa de încărcare a noilor căști wireless JBL Tour Pro 2 vine cu un ecran tactil de 1,45 inci care ne va permite să verificăm nivelul de încărcare al fiecărei căști, să activăm și să dezactivăm anularea zgomotului ambiental și să reglam alte caracteristici – fără să mai intrăm în aplicația mobilă de pe telefon. Căștile în sine par a fi destul de performante, cu șase microfoane pentru apeluri și anularea zgomotului, un grad de rezistență la apă IPX5 și opt ore de autonomie a bateriei (cu ANC activat). Căștile vor fi disponibile în primăvară, la un cost de 250 de euro.casti

 

 

Adaugă comentariu