Închide

Ce vrei să cauți?

Camera de supraveghere Tenda Smart CP3 oferă multe la un preț bun

Tenda Smart CP3 este potrivită ca baby monitor, pentru securizarea locuinței și a spațiilor comerciale mici

camera de securitate baby monitor
camera de securitate baby monitor

camera supraveghere

Cu un preț foarte, foarte bun (120 lei la eMAG), camera de supraveghere wireless Tenda CP3 vine cu funcții generoase. Este potrivită pentru monitorizarea copilului, securitatea locuinței sau a unor spații de activitate economică. Unii o folosesc pentru supravegherea de la distanță a animalelor de casă lăsate singure.
Câteva funcții ale Tenda CP3:
Rezoluție: Înregistrează/transmite la rezoluție full HD (1080p), night-vision.
Flexibilitate. Unghiurile la care lucrează sunt largi. CP3 acoperă 360° pe orizontală și 155° pe verticală (90° în sus, 65° în jos), ceea ce nu lasă zone oarbe.
Algoritmi AI. Camera recunoaște formele umane și mișcarea cu acuratețe, captează automat imaginile cu situația suspectă și trimite în timp real alarma pe telefonul mobil. Vine cu funcția Smart Tracking – urmărește mișcările detectate.
Camera își coboară obiectivul când „stăpânii” vin acasă prin comandă în aplicație. Are și obturator pentru confidențialitate deplină.
Avertizează intrușii. Când detectează o intruziune în timpul perioadei de alertă, va declanșa o alarmă sonoră și cu lumină albă intermitentă pentru a avertiza intrușii. În același timp, mesajul de alarmă va fi trimis pe telefonul mobil.
Audio bidirecțional. Funcția de comunicare audio bidirecțională full-duplex în timp real vă permite să discutați video cu cei de acasă.
Mesaje vocale. Dacă instalați Tenda CP3 într-un spațiu comercial puteți personaliza trei mesaje audio – de pildă un mesaj de salut pentru clienții care intră sau un avertisment la tentativă furt.
Montaj flexibil. Camera este livrată cu o bază separată. Poate fi așezată direct pe birou, instalată pe perete sau pe tavan.
Trei opțiuni de stocare. Videoclipurile pot fi stocate pe cardul Micro SD local, în cloud și în NVR. Chiar dacă Tenda este vandalizată, în cazul opțiunii cloud, înregistrările pot fi accesate ușor.

Securitatea datelor. Folosește super criptarea AES128-bit pentru a asigura securitatea transmiterii datelor. Nivel de certificare de securitate ISO/IEC 27018.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu