Închide

Ce vrei să cauți?

Beosound Emerge, o boxă rafinată semnată Bang & Olufsen care se poate ascunde uneori printre cărți

Stă bine cam oriunde în casă

boxa
boxa

Bang & Olufsen ne propune Beosound Emerge, o boxă elegantă și ultra-subțire, care stă bine cam oriunde în casă, într-un raft de cărți în dormitor, într-un colț strâmt din bucătărie sau printre dosarele de pe birou. Și, în ciuda dimensiunilor sale, oferă un sunet full-range, ultra-wide, perfect pentru camere de până în 30 mp.

Profilul ultra-subțire conține o configurație de drivere fin reglate de inginerii Bang & Olufsen. Driverele de dimensiuni excepțional de mici au fost special aranjate pentru a crea o experiență audio pe toată gama, indiferent de mediu. Wooferul de 4″ produce frecvențe joase omnidirecționale, indiferent unde este îndreptat, în timp ce driverul compact de 1,45″ pentru gama medie și tweeterul de 0,6″ sunt dispuse în partea superioară pentru un impact maxim.
Portul bas integrat ghidează frecvențele joase către partea din spate a difuzorului, rezultând un sunet profund și bogat.
Totodată, compensarea activă a spațiului optimizează acustic sunetul difuzorului în funcție de spațiu, asigurându-te că muzica ta sună impecabil.

Integrată intuitiv pe partea superioară a boxei, interfața este concepută să fie accesată ușor într-o varietate de spații. Utilizați butoanele ușoare la atingere pentru a accesa ușor stațiile radio Bang & Oufsen preferate, pentru a căuta pe Google, pentru a reda muzica pe Spotify sau pentru a regla volumul cu o mișcare circulară unică.
Beosound Emerge este realizată din materiale de calitate, precum aluminiul sablat perlat tăiat cu precizie, stejarul natural și textilele de la Kvadrat. Detalii, la AVStore.

Un clip de prezentare:

Adaugă comentariu