Închide

Ce vrei să cauți?

Acer Aspire Vero, un laptop pe tendință eco

O parte importantă din plasticul folosit la fabricarea acestui laptop este din cel reciclat

eco
eco

Când am scos din cutie laptopul Acer Aspire Vero, m-a nedumerit oarecum aspectul său. Obișnuit cu carcase de aluminiu sau plastic super finisate, constați că acest laptop este/arată altfel.
Carcasa sa este un pic mai rugoasă, mată, oarecum neobișnuită, însă nu poți în niciun caz să spui că arată rău, dovadă că Acer Aspire Vero este câștigător al unor premii importante precum reddot, iF Design Awards și Good Design Awards.

eco

Îl găsim în diverse finisaje, dar toate subliniază ideea că în fabricație a fost folosit plastic reciclat.
Acest laptop merge cu brio pe o tendință eco, devenită din ce în ce mai importantă: carcasa inferioară/ superioară precum și rama ecranului sunt fabricate în proporție de 30% din plastic reciclat (PCR), regenerat, într-un efort de a reduce deșeurile greu degradabile, din care o cantitate uriașă ajunge în ocean. Tastele conțin până la 50% plastic din acesta recuperat și reciclat.

Ambalajul este proiectat cu și mai atenție la mediu. Folosește până la 90% hârtie reciclată, iar o parte poate fi transformată într-un suport reutilizabil de laptop prin câțiva pași simpli. Geanta pentru transport este realizată 100% din poliester reciclat, ca și învelișul tastaturii.
Ca echipare tehnică, Aspire Vero vine cu procesor Intel de generația a 12-a, cu tehnologie Intel Evo și display FHD de 15,6 inci.
Găsim acest model la marii retaileri, trebuie doar să alegi configurația preferată.

Adaugă comentariu