Închide

Ce vrei să cauți?

MSI Titan GT și  MSI Raider GE, noi laptopuri de gaming

Performanțe deosebite, prețuri pe măsură

MSI, producător taiwanez de laptopuri, a adus pe piața locală o serie de modele 2023, echipate cu cele mai noi unități grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și cu procesoare Intel Core seria HX din a 13-a generație.
Nu sunt laptopuri oarecare, dovadă că unele au fost premiate la CES 2023 pentru performanță și inovație.

Vârfurile de gamă:  MSI Titan GT și  MSI Raider GE
Premiatele Titan GT și Raider GE, laptopuri pentru jocuri sunt vârfurile de gamă  ale noii serii. Vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând astfel procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5,2GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru.

Principalele dotări și elemente de performanță ale celor două laptopuri premium:

Titan GT este echipat cu primul afișaj din lume Mini LED 4K/144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 de nits, cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală, în timp ce Raider GE este echipat cu afișajul 16:10 QHD+ de 240Hz. Aceste ecrane impresionante afișează cu claritate maximă toate cadrele generate de puternica echipare hardware.
În plus, Seria Raider GE vine cu un șasiu nou cu o bară luminoasă cu matrice upgradată, cu mai mult stil și un aspect futuristic.
Prețuri:
MSI Titan GT 77 costă 29.500 de lei la eMAG.
Raider GE costă 24.000 de lei la eMAG.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu