Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone, certificată drept cea mai bună rețea mobilă din România

Rețeaua mobilă Vodafone GigaNetwork a fost certificată pentru al doilea an consecutiv „Best in test” de către auditorul german independent umlaut.
Vodafone a obținut cel mai mare punctaj total în evaluarea umlaut – de 877 de puncte, la diferență de 27 de puncte de următorul operator clasat. De asemenea, a înregistrat cel mai mare punctaj pentru serviciile mobile de voce, date și cel mai mare punctaj pentru fiabilitatea rețelei.

Cine este umlaut
Acest auditor face parte parte din grupul Accenture (62 de miliarde de dolari venituri anuale).
umlaut stabilește standardele în industria comunicațiilor mobile prin măsurătorile efectuate pentru peste 200 de rețele mobile din peste 120 de țări.

testare vodafone

Cum s-au făcut măsurătorile
Măsurătorile umlaut au fost realizate cu echipamente profesionale și au acoperit o distanță rutieră de 8.677 km și localități însumând 25% din populația României.
Campania de măsurători s-a desfășurat pe un traseu care a inclus localitățile: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov, Ploiești, Arad, Pitești, Târgu Mureș, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Bistrița, Tulcea, Salonta, Marghita, Șimleu Silvaniei, Zalău, Turda, Reghin, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Pașcani, Vaslui, Bârlad, Tecuci, Babadag, Fetești, Slobozia, Câmpina, Câmpulung, Balș, Filiași, precum și pe drumurile rutiere de legătură.

„În ultimul an, am îmbunătățit calitatea rețelei noastre în peste 300 de localități din mediul urban și rural și am crescut cu 10% acoperirea cu servicii 4G la nivel național, în prezent acestea fiind disponibile pentru 97% din populație” – a declarat Nicolae Vîlceanu, Network Director, Vodafone România.

Puteți consulta certificarea acordată Vodafone GigaNetwork de către umlaut aici.
________________________

Text publicat la invitația Vodafone.

Adaugă comentariu