Închide

Ce vrei să cauți?

Nou e pe moment, smart e permanent. Telefoane prietenoase cu buzunarul tău de la Flip.ro

flip.ro telefoane recondiționate
flip.ro telefoane recondiționate

S-a lansat iPhone 15. Câteva zile lumea l-a întors pe toate părțile, însă mai durează până când primele exemplare ajung la cei care le-au comandat.
Dacă îți place acest brand, există o soluție mult mai rapidă: poți avea un telefon ca nou, la fel de smart, chiar mâine, de la Flip.ro.
Smartphone-urile recondiționate iPhone 14 și iPhone 13 sunt alegeri la fel de bune (în condițiile în care modelele noi nu prea vin cu actualizări excepționale). Sunt în continuare relevante și performante și chiar mai smart, pentru că sunt mai prietenoase cu portofelul tău (și cu mediul), fiind cu până la 40% mai convenabile ca preț.

Livrarea este rapidă: 90% din comenzile Flip ajung a doua zi.

Cumpărarea unui telefon recondiționat de pe Flip.ro este la fel ca experiența achiziționării unui smartphone nou: beneficiază de garanție inclusă, retur gratuit, livrare rapidă și plata în rate.
Am remarcat modul în care smartphone-urile sunt testate la Flip.ro înainte de a pleca spre cumpărători: sunt verificate în service-ul propriu în 67 de puncte de control, atât hardware cât și software, ceea ce asigură o ofertă corectă.
Te invit să dai o raită pe la Flip.ro, să vezi ce telefon ți se potrivește și să afli toate detaliile.
Echipa Flip are pentru comunitatea Civilization și un cod de reducere pe Flip.ro în valoare de 50 de lei – KAPRA50, valabil până la 20 octombrie. (P)

Adaugă comentariu