Închide

Ce vrei să cauți?

Jabra Elite 8 Active, căști ultra rezistente, cu Dolby Audio, certificate militar. Stau perfect în ureche

Nou lansatele Jabra Elite 8 Active sunt prezentate de producător drept „cele mai rezistente căști intrauriculare (earbuds), true wireless, din lume”; au trecut nouă teste de durabilitate și îndeplinește astfel standardul militar SUA pentru electronicele robuste 810H. Aceasta înseamnă imunitate aproape totală – de la umiditate și temperaturi ridicate până la ploaie și diferențe de altitudine.
Sunt complet rezistente la apă și praf, cu un rating IP68. Funcționează, de exemplu, și după ce au stat în apă la adâncimea de 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Dacă le udă ploaia sau transpirația, chiar nu este nicio problemă, putem fi siguri de asta.
De asemenea, sunt rezistente la căderi de la înălțimea de 1 metru.
Carcasa de încărcare este rezistentă la praf și stropi (rating IP54).
Elite 8 Active  au fost supuse testelor riguroase de Coroziune Accelerată (HACT): au trecut cu bine prin 11 cicluri complete de testare, inclusiv printr-un test de rezistență la temperaturi de 40°C timp de 2 ore cu o umiditate de 93%, printr-un test de stropire de 15 minute cu apă sărată și printr-un test de uscare la căldură de 40°C timp de alte 15 minute.

Au și avantajul deloc de neglijat că stau foarte bine fixate în ureche, datorită tehnologiei Jabra ShakeGrip. Ceea ce este un câștig mare. Există pe piață căști premium care alunecă la orice mișcare mai bruscă – în timp ce te grăbești să traversezi strada, de pildă, ceea ce e teribil de frustrant. Învelișul de silicon al Jabra Elite 8 Active, fin la atingere, fixează căștile perfect în ureche.
Producătorul se ocupă de ani buni, cu minuțiozitate, de descoperirea formei perfecte a căștilor sale și de miniaturizarea acestora: inginerii Jabra au o bază de date cu peste 62.000 de scanări unice ale urechilor umane, cu ajutorul căreia proiectează produsele.

Deja, după aceste descrieri, ți-ai dat seama cui se adresează Jabra Elite 8 Active: celor care fac sport, aleargă, merg pe munte, au multe deplasări pe jos, fac curse cu bicicleta, se  străduiesc la sală și pleacă în călătorii. Pentru lucrul remote? Desigur.

Vin cu noi drivere de 6 mm și cu tehnologie Dolby Audio, așadar cu un sunet realist și clar . Un blockbuster, un joc sau un album nou apărut vor suna mult mai bine.
Gândite spre a fi folosite în aer liber, aceste căști sunt echipate cu tehnologia de anulare a zgomotului ambiental (ANC) hibrid adaptivă, care se ajustează automat în funcție de mediul înconjurător. Ambele căști au câte șase microfoane și datorită tehnologiei îmbunătățite ANC, interlocutorii ne vor auzi cristal.

Prin aplicația mobilă Jabra Sound+ personalizăm utilizarea căștilor. Tehnologia HearThrough (Transparență audio) atenuează zgomotul și interferențele produse de vânt, fără însă a bloca sunetul traficului, pentru siguranța purtătorului.

Utilizatorii de Android beneficiază de Google Assistant hands free, gata să dea drumul la muzică sau să-ți recite starea vremii, odată ce ai rostit formula magică „Hey, Google”. Funcționează și Siri cu smartphone-urile Apple.

Durata de funcționare între două încărcări este de opt ore, cu ANC activă. Datorită carcasei (cu opțiunea  de încărcare rapidă  – 5 minute de încărcare egal o oră de funcționare), ai un total de 24 de ore de funcționare.

Jabra este un brand danez, parte din GN Group, cu sediul central în Copenhaga. GN, fondat în 1869, operează în 100 de țări și are peste 7.500 de angajați. În 2022 a raportat o cifră de afaceri anuală de 18,7 miliarde DKK (peste 2,5 miliarde euro).
Căștile Jabra Elite 8 Active sunt disponibile și pe piața din România în două culori la alegere, navy și black.
Găsești fișa tehnică cu toate detaliile și prețul aici.

 

 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu