Închide

Ce vrei să cauți?

Jabra Elite 10. Căști premium, cu cele mai noi tehnologii, la un preț bun

Jabra Elite 10 sunt potrivite pentru utilizatori activi care comunică profesional și cu familia intens, în medii cu niveluri diferite de zgomot, dar le folosesc deopotrivă și pentru ascultat muzică sau audiobook-uri.

casca ANC
O calitate care sigur te va interesa: stau bine fixate în ureche și sunt confortabile.
Căștile au fost proiectate pornind de la feedback-ul consumatorilor în urma unor laborioase studii, pentru a se potrivi cu o varietate mai mare de forme și mărimi ale urechilor.

Elite 10 este prima din gama de căști true wireless Jabra care oferă tehnologia Jabra ComfortFit. Acele „pernuțe” de silicon moale care le fixează în ureche nu mai sunt rotunde ca la majoritatea căștilor, ci oarecum ovale. Producătorul spune că acest design semi-deschis și aerisit eliberează presiunea din canalul auditiv, ceea ce aduce un plus de confort, chiar dacă sunt purtate ore întregi.

Sunt, de semenea, primele căști Jabra care beneficiază de tehnologia Dolby Atmos împreuna cu Dolby Head Tracking – mișcările capului sunt urmărite pentru a păstra sunetul într-un mod constant natural. Astfel, Dolby Head Tracking îmbunătățește experiența auditivă, permițând sunetului să rămână aliniat cu poziția ascultătorului.

Jabra Elite 10 elimină zgomotele puternice din jur cu ajutorul tehnologiei de Anularea Activă a Zgomotului (ANC) Avansată – blochează de două ori mai mult zgomotul decât ANC-ul standard. Anularea zgomotului ambiental se ajustează automat prin algoritmi, în funcție de mediul înconjurător. Astfel, căștile vor trece automat la cel mai înalt nivel de anulare a zgomotului în medii mai zgomotoase, cu ar fi apropierea de un motor de avion și vor reduce nivelul în medii mai liniștite, precum atmosfera dintr-o cafenea.

Noile căști Elite 10 sunt echipate cu 6 microfoane pentru apeluri, care disting zgomotul de fond și captează doar vocea. Algoritmii de reducere a zgomotului se activează automat pentru a oferi o calitate superioară a apelurilor acasă, la birou sau în deplasare.

Căștile au 6 ore de autonomie neîntreruptă după încărcare. Carcasa de încărcare wireless ne asigură încă 21 de ore de energie.

Datorită conectării concomitente la laptop și smartphone, trecerea de la ascultat muzică la apeluri (și invers) se face comod.

Asistentul vocal (call mom, next song etc) poate fi setat din aplicația mobilă.

Din aceeași nouă serie, pentru utilizatorii amatori de sport și aventuri outdoor, avem căștile speciale Jabra Elite 8 Active, certificate militar ca rezistență.

Jabra Elite 10 pot fi comandate la eMAG, la un preț de 1250 lei.

Adaugă comentariu