Închide

Ce vrei să cauți?

Cum poți să afli ce soluții tech sunt potrivite pentru creșterea afacerii tale la Vodafone Business Bootcamp Deschis la Nou

Cum te înscrii la eveniment

Un start-up, indiferent de domeniu, își crește semnificativ șansele de succes în fața competiției dacă antreprenorii care îl conduc sunt conectați la tehnologie. Dacă înțeleg ce tehnologii pot da un boost afacerii lor.
E un adevăr care nu mai trebuie demonstrat, indiferent dacă ne referim la integrarea tech în producție, management, promovare, cercetare, lansări de noi produse, optimizarea costurilor.
Antreprenorii au șansa să-și facă un update tech eficient și pot identifica soluții potrivite pentru afacerea lor dacă participă la Vodafone Business Bootcamp Deschis la Nou.
Ce trebuie să știi dacă vrei să participi: Vodafone a lansat, în 2023, noua platforma Vodafone Business: Deschis la nou. Deschis la tehnologie care încurajează antreprenorii să înțeleagă, să adopte soluții digitale și să îmbrățișeze digitalizarea afacerii, astfel încât business-ul să fie competitiv.
Evenimentul Vodafone Bootcamp, care urmează în martie, reprezintă următorul pas în strategia Vodafone Business și își propune să dezvolte și mai mult comunitatea de afaceri coagulată în jurul acestei platforme.
Ce oferă bootcamp-ul:
În comunitatea Deschis la Nou. Deschis la Tehnologie, antreprenori români cunoscuți și de succes, alături de specialiști Vodafone și din industria de comunicare, vor oferi participanților sfaturi și soluții verificate ca eficiență pentru dezvoltarea afacerilor.
Au confirmat participarea 12 traineri de top.
În cursul celor două zile de bootcamp, participanții trec printr-o etapă de generare idei (ideation) pe baza specificului afacerilor lor, prin completarea unui canvas oferit de mentorii Vodafone.
Cum te poți înscrie pentru selecția la bootcamp Vodafone:
Dacă ai o întreprindere mica/mijlocie, cu o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro pe an, cu peste doi ani de activitate și peste cinci angajați, ai șanse bune să fii selectat pentru Vodafone Business Bootcamp Deschis la Nou.
Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate. Termenul limită pentru înscrieri este 16 februarie, aici. (Trebuie să te grăbești puțin 😊
Locul de desfășurare urmează să fie anunțat.

În concluzie, dacă participi la Vodafone Business Bootcamp Deschis la Nou vei identifica soluţiile digitale potrivite pentru afacerea ta, care, alături de un partener de încredere în consultanţă şi implementare, sporesc productivitatea, eficienţa, siguranţa şi optimizarea costurilor.
În plus, vei afla lucruri noi și insight-uri interesante din mediul de business românesc, direct de la comunitatea de antreprenori.
Înscrie-te acum!

Adaugă comentariu