Închide

Ce vrei să cauți?

Suntem invitați la Conferința de Vânzări „De la PION la CAMPION”. Oportunitate de participare 1+1

Fie că ne place sau nu, suntem oameni de vânzări în fiecare zi. Vindem produsele sau serviciile companiei la care lucrăm, ne vindem competențele pe piața muncii, ideile sau părerea oamenilor din jur. Dacă abilitatea de a (ne) vinde este o certitudine în orice tip de comunicare, atunci oare nu ar fi o irosire de oportunitate să nu ne întâlnim cu Jeffrey Gitomer, trainerul nr. 1 în vânzări la nivel mondial?

Andrei Dunuță

Arta de a NU vinde (ADNV), brandul care propune o nouă filosofie de vânzări în România, organizează pe 7 iulie, la București, singura conferință națională de vânzări, sub emblema „De la PION la CAMPION”, un eveniment aflat la intersecția dintre educație, motivație, inspirație și networking. Titlul evenimentului este o metaforă creativă inspirată din șah, care trimite la evoluția oamenilor de vânzări, pionul fiind singura piesă care se poate transforma în oricare alta, inclusiv în Regi­nă.
Conferința îi aduce pe scenă în vânzări pe trainerii Jeffrey Gitomer și Andrei Dunuță (foto următoare, dreapta), care, împreună cu directori ai unor mari companii și experți în vânzări, vor pune pe masă strategiile care dau șah-mat în jocul vânzărilor, totul sub atenta moderare a lui Mihai Morar.

conferinta arta de a nu vinde

Regele vânzărilor, autor de bestseller-uri, printre care cea mai bine vândută carte de sales, „Biblia Vânzărilor”, Jeffrey Gitomer mărturisește că „motivul pentru care mă întorc pentru a doua oară la București este că ați fost una dintre cele mai bune audiențe pe care le-am avut vreodată. Vreau să mă asigur că vă ghidez în secolul 21 într-un mod care vă ajută să treceți la nivelul următor. Vă pot promite că puteți deveni mai buni dacă vreți să deveniți mai buni și vă pot promite că voi fi acolo pentru a vă ajuta să obțineți mai mult!”, declară el. Agenda Conferinței este gândită astfel încât fiecare participant să plece cu un ghid de bune practici, dar și cu un plan concret de mutări pe care le are de făcut pentru a face trecerea de la PION la CAMPION în vânzări. Networking-ul va fi intens încurajat, cei 1000 de oameni de business & sales prezenți având șansa de a dezvolta sau consolida relații, prietenii și parteneriate.

Conferința „De la PION la CAMPION” va avea loc la ONE Club București. Biletele sunt deja disponibile pe www.adnv.ro pentru achiziție, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii, care pot recompensa echipele de vânzări pentru dedicare și implicare. Participarea la eveniment reprezintă totodată o zi de training și în același timp o zi de teambuilding neconvențional.

Puteți folosi codul de reducere 1+1 la achiziționarea unui bilet la conferința „De la PION la CAMPION” și primiți cadou încă un bilet pe care îl puteți transmite unui prieten sau colaborator. Jeffrey Gitomer are o deviză: „There is no prize in sales for second place.” Cei care vor să fie campioni în vânzări vor fi cu siguranță la conferința „De la PION la CAMPION”!

Adaugă comentariu