Închide

Ce vrei să cauți?

Cum te transformă Mercedes-AMG și will.i.am în compozitor la volan

Ești la volanul unui Mercedes și asculți muzică. Începe să plouă. Muzica își schimbă automat ritmul într-unul relaxant, potrivit pentru vremea urâtă și aglomerația din trafic, astfel încât să-ți reducă stresul .
Sau accelerezi. Melodia care răsună din boxe devine mai dinamică pentru a-ți da un boost de energie și să-ți sporească plăcerea condusului.

Vorbim de noua experiență imersivă MBUX SOUND DRIVE, prezentată recent de Mercedes. Automobilul se transformă astfel, miraculos, în instrument muzical virtual, în studio de sunet. Manevrele pe care le faci la volan modifică inteligent peisajul sonor. Banalitatea unui playlist oarecare dispare.

Parteneriat cu will.i.am
MBUX SOUND DRIVE reprezintă un nou capitol în parteneriatul de succes dintre brandul Mercedes-AMG și rapperul will.i.am, posesor al mai multor discuri de platină. will.i.am a încurajat ideea de a-și folosi abilitățile de producător pentru a dezvolta o experiență muzicală interactivă pentru automobilele Mercedes.

Automobilul Mercedes ca studio muzical
Obiectivul pe termen lung este ca MBUX SOUND DRIVE să devină o platformă muzicală deschisă. Ca urmare, artiști din întreaga lume ar putea crea piese, reprezentând orice gen muzical, într-un nou format audio imersiv, folosind software-ul de studio MBUX SOUND DRIVE.

Când?
Lansarea MBUX SOUND DRIVE nu este un simplu exercițiu de PR. Tehnologia va fi disponibilă la jumătatea acestui an, pe vehiculele Mercedes-AMG și Mercedes-Benz echipate cu a doua generație a sistemului MBUX, printr-un update online.
Pentru alte informații, interesante, proaspete și localizate despre Mercedes-Benz, click aici.

Adaugă comentariu