Închide

Ce vrei să cauți?

Clientii Vodafone au propriul forum

De multe ori, cele mai utile informatii si sfaturi pot fi gasite pe forumuri. Comunicarea pe aceste platforme, bazata pe conversatie, este mai naturala, mai practica.

Vodafone Forum

Vodafone isi completeaza prezenta online prin lansarea unui forum, gandit ca un loc de intalnire si de informare pentru clientii sai.
Operatorul a dedicat o echipa speciala pentru administrarea forumului si pentru a raspunde rapid comentariilor si intrebarilor.
Pentru a posta intrebari si comentarii pe Forumul Vodafone, utilizatorii trebuie sa se inregistreze cu datele de autentificare din contul MyVodafone.
Orice membru inregistrat poate deschide un nou topic, in afara de cele care exista in acest moment: Comunitate, Telefoane, Echipamente si Accesorii, Servicii, Self Care si Reteaua Vodafone.

Vodafone mai anunta si un concurs: subiectele de discutie cele mai apreciate si comentate, initiate de utilizatori, vor fi rasplatite cu trei gadgeturi interesante: un Samsung Galaxy Tab 10.1, un Galaxy Nexus si un Vodafone Smart Tab 7.

Daca sunteti client Vodafone, adresa https://forum.vodafone.ro/ merita pusa in bookmarks.

Adaugă comentariu