thales angajari

Am povestit în episodul precedent despre câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte hi-tech ale Thales, de la radare care detectează obiecte în spaţiu şi taxiuri aeriene, până la cel mai puternic laser din lume, cel de la Măgurele.

Puțini știu că grupul Thales are o veche și interesantă prezență și în România, atât în livrarea de soluții în domenii strategice, cât și în cercetare-dezvoltare.
Thales Systems Romania activează în domeniul Transporturilor terestre de peste 15 ani, fiind furnizor de soluții de sisteme și echipamente pentru centralizarea electronică pentru Căile Ferate Române. Unele dintre cele mai mari gări din România sunt echipate cu tehnologie Thales.

Centru Thales de Excelență în Inginerie caută cei mai buni softiști
În urmă cu mai bine de zece ani, Thales a creat la București primul nucleu de Software Research&Development, pentru început cu doar patru ingineri.
În timp, colectivul R&D a ajuns la 300 de specialiști în dezvoltarea de software pentru semnalizare electronică utilizată de operatorii de cale ferată, atât în România, cât și în multe alte țări.

Recent, Thales a decis înființarea a două Centre de Excelență în Inginerie, cu rolul de a deservi toate Business Unit-urile Grupului la nivel mondial.
După un proces complex de evaluare și selecție, țările alese au fost România și India. În România, Centrul de Excelență este funcțional din ianuarie, în București.

Centrul de Excelență Thales de la București lucrează în proiecte din toate domeniile în care Thales este prezent, cu produse și soluții atât în domeniul civil, cât și militar: transporturi terestre (căi ferate, metrou), aerospațial (sateliți), Managementul Traficului Aerian, militar (naval, terestru, avionică), securitate cibernetică.

Dacă acum Thales are în România 300 de specialiști, până în 2021 numărul acestora este prevăzut să depășească 1000 de ingineri software.
Astfel că Centrul Thales de Excelență în Tehnologie recrutează softiști pentru proiecte internaționale ale Grupului.
Specializările și formularele online de aplicație, aici.

Centrul de Excelență Thales din România este găzduit de noul complex de birouri Orhideea Towers și se anunță a fi unul dintre cele mai cool centre R&D din România.
Dacă ai întrebări, lasă-le la comentarii și vei primi răspuns.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close