Vă povesteam despre programul Executive MBA oferit de The University of Sheffield International Faculty City College în București. Înscrierile se apropie de final.
Ce știm despre The University of Sheffield? Vezi la finalul textului, iar până atunci îți spun doar că de istoria acestei universități sunt legate numele a șase câștigători de premii Nobel.

Am argumente să spun că acest Executiv MBA are niște avantaje clare pentru români:
Este intensiv, fiind conceput exclusiv pentru persoane cu un program de muncă încărcat.
Fiecare modul este predat într-un weekend prelungit (vineri, sâmbătă și duminică), o dată pe lună, la București.
La finalul primului an în program este prevăzută o săptămână de pregătire la Sheffield, UK, iar la sfârșitul celui de-al doilea, o a doua săptămână de pregătire în Salonic, Grecia.
Sunt 13 module iar studenții trebuie să susțină o dizertație sau un proiect de afaceri înainte de absolvire.

E un program MBA unic pentru că abordează holistic educația
Oficialii programului au gândit structura și conținutul programului astfel încât studenții să ajungă la o înțelegere largă a conceptelor de afaceri și de management, cu un accent puternic pus pe formularea și implementarea strategiei de afaceri.
Dezvoltarea competențelor ține seama de mediul globalizat, oferindu-le cursanților soft skill-urile necesare, precum și oportunități valoroase de networking.
Astfel, abordarea holistică a programului promite:

  • Dezvoltarea personală și profesională – îmbunătățirea abilităților de leadership și management ale studenților
  • Cunoștințe aplicate cu o perspectivă globală – cursuri care îmbină atât teorie cât și practică prin studii de caz relevante care îmbogățesc abilitățile analitice și decizionale ale studenților
  • Expunerea și experiența internațională – peste 50 de lectori provenind din mai mult de 10 țări și universități, își aduc specializarea academică în clasă, precum și experiența lor managerială, pentru studenți din peste 25 de țări
  • Oportunități de networking – întâlniri ale studenților actuali cu absolvenți în timpul seminariilor organizate de facultate și cooperarea cu studenții din alte regiuniIlustrația de mai jos explică succint componentele holistice al acestui MBA:

MBA

După finalizarea cu succes a programului, studenții primesc diploma de Master of Business Administration (MBA) de la The University of Sheffield.
Programul este acreditat de AMBA si AACBS.
Este de asemenea acreditat de Chartered Management Institute (CMI), astfel încât absolvenții pot primi o calificare suplimentară, Diploma CMI nivel 7 în Management Strategic și Leadership.

Are tradiție: cursurile au loc în Bucuresti încă din 2006 cu două grupe de câte 25 studenți.
Grupa care începe anul universitar 2019-2020 va fi a 27-a promoție în România.
De asemenea, Programul Sheffied EMBA oferă servicii de coaching tuturor studentilor.

Propune specializări unice în România
MBA-ul sub egida University of Sheffield este singurul program care vine cu următoarele specializări în România:

  • MBA in General Management
  • MBA in Marketing
  • MBA in Finance
  • MBA in Logistics Management
  • MBA in Healthcare Management
  • MBA in Human Resource Management

Acest Programul Executive MBA este prezent în opt țări: Grecia, Serbia, România, Ucraina, Bulgaria, Armenia, Georgia si Azerbaijan.

Cred că am adunat (dar nu am epuizat) argumentele pentru ca această opțiune de rafinare profesională să devină atractivă.

Cursurile 2019-2020 încep pe 7 noiembrie, cum spuneam la București.
Poți cere informații despre înscriere prin formularul de pe site-ul instituției.
PS: Ne vedem acolo, la primul modul 😊
________________________________________________________
Universitatea Sheffield este o instituție britanică de top din Marea Britanie, clasată în cadrul “World’s Top 100 Universities” și printre “Top 10% Universities in Britain for Research Power”.
Potrivit QS Top Universities 2019, se situează pe locul 75 în lume și pe locul 22 în Europa. Aceasta face parte din 1% dintre cele mai bune universități din lume.
Instituție bazata pe cercetare, cu o reputație pentru calitate la nivel mondial, iar șase câștigători ai Premiului Nobel sunt asociați cu istoria sa. Universitatea din Sheffield este formată din 6 facultăți academice. Cinci facultăți sunt în Marea Britanie și o facultate, Facultatea Internațională CITY College, are sediul în Salonic, Grecia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close