Lucrezi de câteva luni (mai ales) de acasă. Te bucurai la început că ai liniște. „Ei, nici chiar așa, aș avea nevoie totuși de niște zgomot” – ți-a șoptit curând creierul și a început să dea rateuri de concentrare.

Aplicația mynoise.net este cunoscută printre cei care lucrează cu căștile pe urechi, plus de insomniaci. Îți livrează coruri gregoriene, sunete de țărm irlandez, calm de grădină japoneză etc. Fond sonor care te ajută să te concentrezi sau să te relaxezi. Utile și dacă ai vecini îndrăgostiți de bormașină.
Odată cu pandemia, la cererea unor utilizatori care lucrează de acasă, mynoise.net a lansat și sunete customizabile „de birou”. „Ne-ar ajuta să trecem mai ușor peste stres” – și-au justificat unii cererea. Și așa e: din martie, secțiunea Calm Office a avut un peste sfert de milion de accesări.

Din același film
Două agenții de publicitate suedeze, Familjen Stockholm and Red Pipe, au creat în joacă aplicația Sound of Colleagues, care simulează atmosfera sonoră a unui open space. O reglezi cum îți convine: adaugi sunete de imprimantă, de expresor, de ploaie prin fereastra deschisă, selectezi chiar și scheunatul plictisit al unui câine adus de sclavul său la birou.
Creatorii Sound of Colleagues au primit o mulțime de mesaje de mulțumire de la utilizatori din toată lumea, semn că aplicația e chiar utilă celor angoasați de lucrul de acasă.
De aici.

1 Comment

  1. Ma bucur ca exista aceasta aplicatie, o voi incerca si eu deoarece ,,am luat-o razna” acasa cu aceasta pandemie….a fost bine la inceput dar totusi prea lunga si prea mult, avem nevoie si de alte momente decat copiii si cu ale lor dorinte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close