Închide

Ce vrei să cauți?

Actualizări disponibile pentru căștile flagship de la JABRA

Utilizatorii de căști Jabra au la dispoziție actualizări software pentru apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10 și ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active.

casti wireless

Astfel, Jabra, lider global în sunet true wireless și soluții de muncă hibridă, a anunțat o serie de actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai recente căști wireless Elite, Elite 8 Active și Elite 10. Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea în aplicație. Actualizările nu doar că ridică calitatea audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizabilitatea generală a noii generații de căști Jabra.

Jabra Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare
Cele mai confortabile căști de la Jabra beneficiază de un sunet îmbunătățit cu noi algoritmi de suprimare a distragerilor bazate pe AI, care îmbunătățesc în mod specific reducerea zgomotului în gama de frecvențe a vocii umane. Aceasta înseamnă că vocile persoanelor din jurul tău vor fi mai bine anulate, obținându-se astfel o calitate mult mai bună a apelurilor.
În plus, Jabra a adăugat ANC (Anulare Activă a Zgomotului) în timpul apelurilor pentru a face experiența apelurilor și mai bună. Utilizatorii se pot aștepta la o dublare a blocării zgomotelor de fundal, optimizând claritatea apelurilor în medii aglomerate precum birouri, restaurante și străzi aglomerate, asigurând conversații neîntrerupte.

Elite 8 Active – ANC și HearThrough îmbunătățite  pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru o experiență mai bună de alergat sau la antrenamente în aer liber
Acest model, printre cele mai rezistente căști din lume, beneficiază de ANC și experiență HearThrough îmbunătățite pentru condiții de vânt, bazate pe o actualizare software care utilizează tehnologia cu două microfoane pentru a detecta mai bine zgomotul vântului.
Cu noua versiune software, ambele microfoane externe sunt utilizate pentru a asigura o detectare mai precisă a nivelurilor de vânt și tranziții mai line către modul de vânt. Experiența îmbunătățită de ascultare a muzicii oferă o experiență mai bună pentru alergat sau antrenamente în aer liber.

Actualizările sunt disponibile prin aplicația Jabra Sound+ și sunt disponibile pentru toți utilizatorii, existenți și noi, printr-o actualizare over-the-air fără costuri.

Adaugă comentariu